Vid Lövstabruks travcamp finns att hyra ett trettiotal boxar med närhet till travträning. Stallet ligger i den anrika bruksmiljön som innehåller verksamheter såsom museum på Herrgården och ett värdshus.

Beskrivning och historik Lövstabruk

I norra Upplands skogar ligger Lövstabruk- ett av Sveriges största järnbruk. Här upplever du en genuin 1700-tals miljö med Bruksgatan, herrgård, värdshus, kyrka, park, dammanläggning och orangeri. I Lövstabruk har många konstnärer sina ateljéer och under sommarmånaderna är hela bruket ett stort turistmål med mellan 40 000-60 000 besökare. Läs mer om Lövstabruks historia via länken nedan.

Beskrivning av stallen

Lövstabruks travcamp har 28 boxar lediga fördelade på två stall. Det är inte möjligt att hyra separata boxar utan stallen hyrs ut som helhet med 14 boxar var. I förhyrningen ingår tillgång till travträning på rakbana och fullstor (1000 meter) doserad rundbana. Även tillgång till hagar och ridhus ingår i förhyrningen.

  • Stall nr 5: 14 boxar med en årshyra på 76 500 kr.
  • Stall nr 6: 14 boxar med en årshyra på 76 500 kr.

Villkor för samtliga stall:

  • Hyresgästen har antingen eget el-abonnemang eller vidarefaktureras enligt mätning.
  • Hyresgästen har rätt att nyttja träningsbana, tillfartsvägar, ridhus och hagar i samverkan med övriga stallhyresgäster. Skötsel för dessa ligger på hyresgästerna.

Fakta och prospekt

Generellt:

28 lediga stallboxar i anrika Lövstabruk

Lokaltyp:

Stallboxar

Totalyta:

14 till 28 st stallboxar

Inflyttning:

Omgående

Kontakt

Hitta hit

Hitta till Lövstabruks erbjuder stallboxar för travhästar

Lövstabruk, 819 66 Lövstabruk

Hitta på Google Maps