En stor kontorslokal på nära 900 kvm hyrs nu ut i Tullhuset vid Arlanda. Perfekt för er som bedriver en verksamhet som behöver nära anslutning till bra transportmöjligheter. Här finns också alla andra faciliteter som underlättar arbetslivet, som restauranger, butiker, hotell, konferensmöjligheter och goda kommunikationer till både Stockholm och Uppsala.

Lokalen om 888 kvadratmeter ligger på markplan med ingång därifrån. I dagsläget har lokalen en öppen reception och mottagningsdel i anslutning till en av entréerna. Lokalen har fem toaletter varav en handikapptoalett.

Det finns tillgång till hiss i byggnaden och både parkeringsplatser samt förråd finns att hyra.

Just nu pågår en byggprojekt med nya slussfunktioner i anslutning till det ena trapphuset. 

Om Tullhuset

Tullhuset är en suterrängbyggnad som uppfördes 1989 i nära anslutning till Arlanda. Det ritades av arkitekterna Rolf Löfström, Per Åström, Arne Svensson och Rikard Ljung. Uppdraget var att utforma ett tullhus med motionshall på Arlanda, i nära kontakt med landningsbanor och annat som hör flygplatsen till. Lösningen blev en huskropp med romben som utgångspunkt. Entrén accentueras med en utbyggnad där vi använde pärlbåtssnäckans ekvation i formen.

Intresseanmälan

Vid intresse av att hyra lokalen och för hyresvillkor kontaktas ansvarig förvaltare:

Kontakt

Hitta hit

Hitta till Kontorslokal i Tullhuset på Arlanda

Tullgränd 1, 190 60 Stockholm-Arlanda

https://goo.gl/maps/ftMWjUzkDkwjVX2a8