I Lövstabruks byggnad ”Bruksladugården” är en liten lokal på markplan ledig för uthyrning. Byggnaden ligger mitt i den anrika bruksmiljön som innehåller verksamheter såsom museum på Herrgården och ett värdshus.

Lövstabruk och Bruksladugården 

I norra Upplands skogar ligger Lövstabruk- ett av Sveriges största järnbruk. Här upplever du en genuin 1700-tals miljö med Bruksgatan, herrgård, värdshus, kyrka, park, dammanläggning och orangeri. I Lövstabruk har många konstnärer sina ateljéer och under sommarmånaderna är hela bruket ett stort turistmål med mellan 40 000-60 000 besök.

Byggnaden Bruksladugården byggdes år 1876 och användes som ladugård fram till 1930-talet. Idag används byggandens övervåning som konferens och på bottenvåningen finns det idag ett museum, en bastu och konstutställning. Exteriört är byggnaden bevarad i sitt ursprungliga skick och omfattas av skyddsbestämmelser då det ingår i byggnadsminnet Lövstabruk.

Beskrivning av lokalen 

Lokalen ligger på markplan i byggnaden och består av 59 kvm LOA. Lokalen har många ursprungliga detaljer kvar som putsade väggar och djupa fönsternischer. Golvet är en grå linoleummatta och lokalen har ett enkelt pentry och toalett med dusch. Lokalen har belysning och el-uttag.

Lokalen kan hyras ut som hantverkslokal, ateljé, butik eller liknande verksamhet. SFV ser gärna att verksamheten är öppet sommartid då Lövstabruk är ett viktigt besöksmål.

Villkor 

  • Hyra: ca 30 000kr per år
  • Värme: direktverkande el bekostas av hyresgästen. Lokalen har enbart golvvärme (inga radiatorer).
  • Hyresgästen har eget el-abonnemang 
  • Vatten ingår i hyran
  • Städning och sophämtning står hyresgästen för
  • Snöröjning och sandning ingår i hyran
  • Lokalen är ledig från 2022-10-01

Hitta hit

Hitta till Bruksladugården 59 kvm Lövstabruk

819 66 Lövstabruk

Hitta på Google Maps