Möt våra medarbetare

På Statens fastighetsverk är vi omkring 500 medarbetare som jobbar över hela Sverige och utomlands. Vi finns från Jokkmokk i norr till Lund i söder. Det finns många olika yrkesroller på Statens fastighetsverk. Skogsvaktare, kalkylator, fastighetschef, fastighetsförvaltare, drifttekniker, administratör, projektledare och flera andra specialister. Alla behövs, och det som gör att många av oss tycker jobbet är så roligt är det unika uppdrag som vi har. Här får du möta några av dem.

Träffa vår naturvårdsspecialist 

Irene Sivertsson är naturvårdsspecialist och jobbar på vårt lokalkontor i Östersund och fastighetsområde SFV Skog. De har hand om allt vårt skogsinnehav, så Irene är mycket ute i skogen och utför sitt arbete.

Träffa vår naturvårdsspecialist Irene Sivertsson

Träffa vår ekonom

Pamela Kangkeh är ekonom och jobbar på vårt lokalkontor i Lund och fastighetsområde SFV Syd. De har hand om alla våra fastigheter i sydöstra Sverige.

Träffa vår ekonom Pamela Kangkeh

Träffa vår kulturarvsspecialist

Magnus Reuterdahl är kulturarvsspecialist på kulturmiljöenheten som sitter på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Men hans arbetsplats är hela Sverige och alla de fastigheter som han jobbar med.

Träffa vår kulturarvsspecialist Magnus Reuterdahl