I Lövstabruks byggnad ”Sadelmakar- och tapetserarverkstad” är övervåningen för uthyrning, lokalen ligger mitt i den anrika bruksmiljön som innehåller verksamheter såsom museum på herrgården och ett värdshus.

I norra Upplands skogar ligger Lövstabruk- ett av Sveriges största järnbruk. Här upplever du en genuin 1700-tals miljö med Bruksgatan, herrgård, värdshus, kyrka, park, dammanläggning och orangeri. I Lövstabruk har många konstnärer sina ateljéer och under sommarmånaderna är hela bruket ett stort turistmål med mellan 30 000-50 000 besökare.

Lokalen ligger på övervåningen i byggnaden och består av 84,3 kvadratmeter LOA plus ett förråd på 3,1 kvadratmeter. Lokalen har många charmiga detaljer såsom väggfasta hyllor och bänkar. Golv är linoleummatta och vägg och tak är vitmålad panel. Lokalen har två enkla pentryn och WC finns en trappa ned. Lokalen har god belysning, många el-uttag och många element.

Lokalen kan hyras ut som hantverkslokal, kontor, ateljé eller liknande verksamhet. Viktigt att veta att lokalen inte är tillgänglighetsanpassad.

Fakta

Hyra: cirka 30000 kr per år.

Värme: direktverkande el bekostas av hyresgästen.

El: Hyresgästen bekostar el som hyresvärden vidare fakturerar enligt mätning.

Vatten: Ingår i hyran.

Städning och sophämtning: Står hyresgästen för.

Snöröjning och sandning: Ingår i hyran.

Dokument: planritning

Kontakt

Bilder

Visa bildspel

Insidan av lokalen.

Visa bildspel

Pentry.

Visa bildspel

Väggfast inredning.

Visa bildspel

Förråd.

Hitta hit

Hitta till Sadelmakar- och tapetserarverkstad, Lövstabruk

https://goo.gl/maps/4zmyd7tmwJfxvGZy8