Fritidshus Soldattorpet, Strömsholm

Vill du förverkliga dina sommardrömmar? Nu hyr vi ut det nyrenoverade fritidshuset Soldattorpet som ligger nära Strömsholms slott och har sjöglimt från tomten.

Nyrenoverat fritidshus

Ett trevligt och fritidshus med ett av de bästa lägena i Strömsholm. Sjöglimt från tomten. Huset är nyrenoverat och har en hög standard.

Det finns två rum och kök. Direktverkande el, WC/dusch och ett modernt kök. Huset har genomgående ljusa färger, fungerande eldstäder, kakelugn i vardagsrummet och gjutjärnsspis i köket.

På tomten finns två uthus med indragen el. Bagarstugan som påstås vara ett av Strömsholms äldsta hus är timrat och innehåller två rum varav ett med en eldningsbar öppen spis, och garaget med plats för en bil.

Visning

Visning 19 juni kl. 14.00-15.30. Vi kan bara erbjuda ett visningstillfälle.

Adressen är: Utnäs 4 734 94 Strömsholm.

Hyra och krav på hyresgäst

För villkor se förslag till hyresavtal, för varje objekt anges en lägsta årshyra/månadshyra. Statens fastighetsverk (SFV)har i uppdrag att förvalta fastighets-beståndet så att fastigheternas kulturvärden tillvaratas. SFV strävar efter att etablera långsiktiga relationer till sina hyresgäster och önskar att hyresgästen ska se fastighetens kulturhistoriska värde som en tillgång och bidra till att bevara, utveckla och levandegöra detta.

Då vi främst är intresserade av vad som är "lämpligt för huset" förbehåller vi oss rätten till fri prövningsrätt vid tillsättande av hyresgäster. I bedömningskriterierna kommer då betalningsförmåga, angivet pris samt personliga egenskaper att beaktas. SFV kommer att göra en kreditupplysning på blivande hyresgäst.

Anbud

Anbud ska vara Statens fastighetsverk tillhanda senast 27 juni. Anbudet ska fyllas i på särskild blankett.

Den lägsta anbudshyra som kommer att accepteras är 6 500 kr/månaden.

Med anbudet bifogas ett personligt brev innehållandes exempelvis vad du arbetar med, familj och intressen samt varför du skulle passa som hyresgäst här.

Frågor

Frågor om objektet besvaras på visningsdagen. Övriga frågor hänvisas till: Carina Lygnegård på 010 478 78 26 eller carina.lygnegard@sfv.se.

Kontaktperson

Fakta och prospekt

Generellt:
Visning 19 juni 14.00-15.30
Lokaltyp:
Fritidshus
Totalyta:
Två rum och kök, förråd och garage.
Filer:

Adress

Adress:

Utnäs 4

734 94 Strömsholm