• Eriksborgs torp Fotograf: SFV

    Eriksborgs torp

  • Vedspis i storstugan Fotograf: SFV

    Vedspis i storstugan

Fritidshus Eriksborg, Tullgarn

Eriksborg är ett torp som ligger intill Tullgarns slott och kungsgård. Läget är idylliskt med storslagen natur utanför husknuten, nu kan det bli ditt!

Beskrivning

I hyresavtalet ingår hus med tomt samt uthus och TC. Kök med vedspis samt ytterligare ett rum. El och vatten saknas. Tullgarn har varit statligt sedan 1772. Allmänna kommunikationer saknas och bil är en förutsättning.

Vill du bli vår nästa hyresgäst?

Är du intresserad av att hyra Eriksborg, anmäl ditt intresse till fastighetsförvaltare Annika Söderberg på annika.soderberg@sfv.se eller 010-478 78 21.

Förhyrningen lottas ut till anmäld intressent. En särskild blankett för detta ska fyllas i.

Hyra och krav på hyresgäst

Att hyra ett av SFV:s fritidshus innebär ett sommarboende i någon av landets förnämsta kulturbygder men samtidigt mycket arbete. Som hyresgäst ansvarar du för att utföra och bekosta löpande underhåll. Detta innebär jobb med allt från målning och kittning av fönster, trädgårdsskötsel och allmänt underhåll. Samtidigt ger det en möjlighet att tillsammans med oss vårda vårt gemensamma kulturarv.

För villkor se förslag till hyresavtal, för objektet anges årshyran. Lottning kommer avgöra vem som får hyra huset.

Då vi främst är intresserade av vad som är "bäst för huset" förbehåller vi oss rätten till fri prövningsrätt vid tillsättande av hyresgäster. I bedömningskriterierna kommer då, betalningsförmåga, samt personliga egenskaper att beaktas. Av det skälet kommer kreditupplysning att tas på blivande hyresgäster.

Kontaktperson

Fakta och prospekt

Generellt:
Kontakta fastighetsförvaltare Annika Söderberg vid intresse
Lokaltyp:
Fritidshus
Totalyta:
Ett rum och kök
Inflyttning:
Enligt överenskommelse
Filer:

Adress

Adress:

Eriksborg

610 74 Vagnhärad
58.968426, 17.525460

Lokalens placering på en karta

Stor karta