Fint belägen i närheten av Strömsholms slottsområde med ett rum och kök, samt wc och dusch i gott skick. Lägenheten är cirka 36 kvadratmeter, samt ett fristående förråd på cirka 8 kvadratmeter. Månadshyra 3700 kronor. Visning onsdag den 2 mars klockan 14–15.

Visa bildspel

Ljust och luftigt sovrum med kakelugn.

Visa bildspel

Mysigt och hemtrevligt kök med plats för matbord.

Objektet lottas ut till anmäld intressent

Vill du delta i utlottning till detta objekt, anmäler du ditt intresse till Statens fastighetsverk senast torsdag den 10 mars. Anmälningsblankett.

Hyra och krav på hyresgäst

För villkor se förslag till hyresavtal. Statens fastighetsverk har i uppdrag att förvalta fastighetsbeståndet så att fastigheternas kulturvärden tillvaratas. SFV strävar efter att etablera långsiktiga relationer till sina hyresgäster och önskar att hyresgästen ska se fastighetens kulturhistoriska värde som en tillgång och bidra till att bevara, utveckla och

Visa bildspel

Kaklat badrum med dusch och toalett.

levandegöra dess kulturhistoriska värden. Då vi främst är intresserade av vad som är ”bäst för huset” förbehåller vi oss rätten till fri prövningsrätt vid tillsättande av hyresgäster. Walls stuga är ett flerfamiljshus där trivsel är viktigt, därför läggs stor vikt på det personliga brevet, betalningsförmåga och ingen registrerad betalningsanmärkning. Efter kriterierna för friprövningsrätt har tagits hänsyn till, kommer lottning att avgöra vem som får hyra lägenheten. SFV kommer att göra en kreditupplysning på blivande hyresgäst.

Frågor

Frågor om objektet besvaras på visningsdagen. Övriga frågor hänvisas till Carina Lygnegård.

Kontakt

Hitta hit

Hitta till Walls stuga, Strömsholm

Utnäs 10, 734 94 Strömsholm

https://goo.gl/maps/wURrwCWsM8Bcieam9