Här har vi just nu ett ledigt permanenthus på Visingsö i Vättern som står redo för dig som drömmer om ett året-runt-boende på denna natursköna och cykelvänliga ö.

Huset, som renoverades så sent som 2015, består av två våningsplan med en totalyta på 260 kvadratmeter. Här finns tre bra sovrum, ett trevligt kök, ett stort vardagsrum samt två badrum varav ett med badkar. På övervåningen, som bland annat rymmer ett stort allrum, finns synliga takbjälkar och en av husets två kaminer. Från huset ser du ut över rapsfält och åkermark liksom till Sveriges andra största sjö.

Visning

Visning av objektet är 23 september klockan 13-14. Drop in. OBS! endast ett visningstillfälle.

Anbud

Anbud skall vara Statens fastighetsverk tillhanda senast 1 oktober 2021. Anbudet skall fyllas i på särskild blankett.

Hyra och krav på hyresgäst

Statens fastighetsverk har i uppdrag att förvalta fastighetsbeståndet så att fastigheternas kulturvärden tillvaratas. SFV strävar efter att etablera långsiktiga relationer till sina hyresgäster och önskar att hyresgästen ska se fastighetens kulturhistoriska värde som en tillgång och bidra till att bevara, utveckla och levandegöra detta.

Då vi främst är intresserade av vad som är lämpligast för huset förbehåller vi oss rätten till fri prövningsrätt vid tillsättande av hyresgäster. I bedömningskriterierna kommer betalningsförmåga, angivet pris samt personliga egenskaper att beaktas. SFV kommer att göra en kreditupplysning på blivande hyresgäst. För villkor, se förslag till hyresavtal. För varje objekt anges en lägsta årshyra/månadshyra.

Frågor

Frågor om objektet besvaras på visningsdagen. Övriga frågor hänvisas till Carina Lygnegård.

Kontakt

Fakta och prospekt

Fastighetsbeteckning:

Visingsborg 3:1

Lägsta månadshyra:

9 000 kronor

Tillträde:

enligt överenskommelse

Boarea:

Cirka 130+130 kvadratmeter, jordkällare och förråd i del av
ladugård. Enskilt avlopp och jordvärme.

Dokument:

Hyresavtal permanentbostad Rönäs

Anbud Rönäs

Lusthuset inbjuder till utomhusvistelser.

Hitta hit

Hitta till Rönäs, Visingsö

Visingsborg 13, 560 34 Visingsö

Hitta på Google maps