Nu hyr vi ut en fin villa med hög standard och i gott skick för permanentboende i Strömsholm, Västmanland. Huset har 8 rum och kök, 2 badrum och två kaminer. Ytan är ca 180 kvadratmeter och har en trevlig trädgård. 

Visning

Herrskogen visas 27 maj klockan 10-12, 13-15. Drop in. Vi visar ett sällskap i taget inne i huset. OBS! endast ett visningstillfälle.

Anbud

Anbud skall vara Statens fastighetsverk tillhanda senast fredag den 4 juni 2021. Anbudet skall fyllas i på särskild blankett. Lägsta månadshyra är 12 000 kr. 

Hyra och krav på hyresgäst

Statens fastighetsverk har i uppdrag att förvalta fastighetsbeståndet så att fastigheternas kulturvärden tillvaratas. SFV strävar efter att etablera långsiktiga relationer till sina hyresgäster och önskar att hyresgästen ska se fastighetens kulturhistoriska värde som en tillgång och bidra till att bevara, utveckla och levandegöra detta.
Då vi främst är intresserade av vad som är lämpligast för huset förbehåller vi oss rätten till fri prövningsrätt vid tillsättande av hyresgäster. I bedömningskriterierna kommer betalningsförmåga, angivet pris samt personliga egenskaper att beaktas. SFV kommer att göra en kreditupplysning på blivande hyresgäst.

Avtalsförslag Herrskogen

Anbud Herrskogen

Fakta

  • Boarea: ca 180 kvadratmeter, fristående uthus ca 30 kvadratmeter
  • Kommunalt vatten och avlopp
  • Vattenburen värme, bergvärmeanläggning
  • Elektrisk golvvärme i entréveranda, hall, WC/dusch och tvätt- och badrum
  • Fiber

Kontakt

Bilder

Kök.

Allrum.

Vardagsrum.

Badrum.

Toalett.

Veranda.

Uthus.

Hitta hit

Hitta till Bostadshus Herrskogen, Strömsholm

Herrskogsvägen 3, 733 94 Strömsholm

https://goo.gl/maps/XqrDsxHpcb8cmkse8